És una rara avis de la cuina de la perifèria de Barcelona i segurament un dels pioners de la gastronomia sostenible de la comarca del Baix Llobregat 934 771 050 ...
La fórmula, sincera i sense embuts, els hi funciona i les seves taules estan sempre plenes de clientela local i algun expat, contents de poder gaudir del bon ambient que traspua aquest bufó bistrot. 943 240 629 ...
Ethnic cuisine does not necessarily have to be at odds with seasonality and proximity. This is clear every day at Albé, a restaurant in the Eixample district. 930 117 316 ...
La manera divertida i fresca de cuinar del Luca Marongiu està acompanyada, a la sala, d’una bona selecció de vins slow, elaborats amb suc de raïm i temps, i d’altres begudes artesanals com els licors Quevall de Llançà. 644 555 010 ...
A l’Assalto s’apleguen amb una acurada selecció de vins, la majoria naturals i de petits productors, barrejat amb el format de tapes i platets de temporada. 938 823 813 ...